Een verstandige investering!

Zonnepanelen

Zonnepanelen plaatsen blijft een slimme investering, geen kostenpost. Binnen 7 tot 8 jaar heb je je investering in zonnepanelen terugverdiend door de besparingen op je elektriciteitsrekening. 

Vanaf dat moment kun je jaarlijks tot wel €800 besparen op je energiekosten. Tegelijkertijd draag je bij aan een groenere planeet door de vermindering van CO2-uitstoot. De zon is jouw brandstof!

Vraag offerte aan

Duurzaamheid en kwaliteit gegarandeerd

Verhoog de waarde van je woning met een zonne-energie-installatie

Bij EMSOLAR zetten we ons in voor duurzaamheid en kwaliteit. Onze zonnepanelen zijn tot wel 95% recyclebaar, waardoor je niet alleen op lange termijn geld bespaart, maar ook bijdraagt aan een circulaire economie. Daarnaast voegen onze installaties waarde toe aan je woning. Potentiële kopers zijn bereid meer te betalen voor een huis met een zonne-energie-installatie.

Met EMSOLAR ben je minder afhankelijk van energieleveranciers. Je hoeft alleen nog maar elektriciteit aan te kopen wanneer je meer verbruikt dan je installatie produceert. In dit geval kan EMSOLAR een aanvullende studie uitvoeren om aanpassingen te doen die aan jouw specifieke behoeften voldoen.

Betrouwbare partner in groene energie

Erkend RESCert-installateur

Bij EMSOLAR zijn we een erkende RESCert-installateur met meer dan 10 jaar ervaring in Green Technical Solutions. Wij monitoren 24u/7dagen je installatie en kunnen onmiddellijk van op afstand ingrijpen.

Of je nu een nieuwbouwproject hebt of bestaande installaties wilt upgraden, EMSOLAR is jouw betrouwbare partner in groene energie.

Onze garanties tot

40 jaar

op product, rendement en service (Sunpower Maxeon zonnepanelen) 

25 jaar

op de micro-omvormers (Enphase) & Sunpower Performance & JA SOLAR zonnepanelen

10 jaar

op de omvormers (uitbreidbaar)

25 jaar

op de optimizers

OOK INTERESSANT

Zonnepanelen voor nieuwbouwwoningen

Zonnedakpannen: het beste van 2 werelden

Geïntegreerde zonnesystemen vormen een elegante, esthetische oplossing voor jouw dak, zowel voor een nieuwbouw als voor dakrenovaties.

Het Wevolt energiedak van Wienerberger omvat twee oplossingen: een volledig dakvervangend zonnesysteem en zonnepannen: zonnepanelen die worden weggewerkt in keramische dakpannen en zo een rustig beeld creëren.  

Lees meer

Professionele zonnepaneelinstallatie

We zijn een erkende RESCert installateur, wat staat voor hoogwaardige installaties en betrouwbare service in België. Ons ervaren team houdt rekening met de unieke kenmerken van nieuwbouwprojecten en zorgt voor een naadloze integratie van zonnepanelen in jouw nieuwe woning.

Voordelen zonnepanelen in nieuwbouwwoningen

Naast het verminderen van je ecologische voetafdruk, zorgen zonnepanelen voor lagere energiekosten en verhogen ze de waarde van je woning. Bovendien bieden ze de mogelijkheid om zelfvoorzienend te zijn op het gebied van energie en minder afhankelijk te zijn van traditionele energieleveranciers.

Stap in de wereld
van groene energie

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om jouw all-in groene energiepakket samen te stellen. Samen bouwen we aan een duurzame toekomst!

Offerte aanvragen

Antwoorden op veelgestelde vragen over zonnepanelen van EMSOLAR

Veel gestelde vragen

Het aantal benodigde zonnepanelen hangt af van verschillende factoren, zoals jouw energieverbruik, beschikbare dakruimte en de gewenste energieopbrengst. Bij EMSOLAR helpen we je graag bij het bepalen van de optimale configuratie voor jouw specifieke situatie.

Zonnepanelen werken zelfs op bewolkte dagen, maar de energieopbrengst zal lager zijn in vergelijking met zonnige dagen. Het vermogen van de panelen wordt verminderd door de hoeveelheid zonlicht die wordt geabsorbeerd. Gelukkig kunnen onze moderne zonnepanelen nog steeds energie produceren, zelfs bij diffuus licht.

Bij EMSOLAR bieden we een garantie van 40 jaar op onze SunPower Maxeon zonnepanelen en 25 jaar op onze Sunpower Performance en JA SOLAR zonnepanelen. Deze hoogwaardige panelen zijn ontworpen om lang mee te gaan en betrouwbare prestaties te leveren gedurende hun levensduur.

De micro-omvormers van Enphase, die we bij EMSOLAR gebruiken, worden gedekt door een garantie van 25 jaar. Dit geeft je gemoedsrust en vertrouwen in de betrouwbaarheid en duurzaamheid van de omvormers.

Merken waarmee wij werken

Risen
Sunpower