Optimaliseer je zelfopgewekte energie met batterijopslag.

Thuisbatterij

Met een batterijsysteem van EMSOLAR ben je verzekerd van een betrouwbare energievoorziening. Dankzij de batterijopslag blijft jouw woning voorzien van elektriciteit, waardoor je geen hinder ondervindt maar daarentegen zekerheid hebt in noodsituaties in de toekomst.

Vraag offerte aan

Optimaliseer je zelfopgewekte energie

Waarom een batterij installeren?

Door het installeren van een batterijsysteem kun je optimaal gebruikmaken van je zelfopgewekte groene energie. De opgeslagen energie in je thuisbatterij stelt je in staat om meer van je eigen productie te gebruiken, waardoor je minder afhankelijk bent van het elektriciteitsnet en ook de pieken kan vermijden die je factuur gaan bepalen.

Bovendien kun je hiermee besparen op je energiefactuur en draag je bij aan een duurzamere toekomst.

Betrouwbare partner in groene energie

EMSOLAR: Specialist in batterijinstallaties

Bij EMSOLAR zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van batterijsystemen die perfect aansluiten bij jouw specifieke behoeften. 

Na een grondige voorstudie selecteren we de juiste batterijen die compatibel zijn met jouw omvormer. Ons ervaren team zorgt voor een vakkundige installatie, zodat je kunt genieten van de voordelen van batterijopslag.

Stap in de wereld
van groene energie

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om jouw all-in groene energiepakket samen te stellen. Samen bouwen we aan een duurzame toekomst!

Offerte aanvragen

Antwoorden op veel gestelde vragen over batterijen van EMSOLAR

Veel gestelde vragen

Een batterijsysteem is een apparaat dat elektrische energie kan opslaan en later weer kan vrijgeven wanneer dat nodig is. Het werkt samen met je zonnepanelen om de overdag opgewekte energie op te slaan, zodat je deze 's avonds of op bewolkte dagen kunt gebruiken. Zo kun je jouw eigen opgewekte energie efficiënter benutten en je afhankelijkheid van het elektriciteitsnet verminderen.

Een batterijsysteem biedt verschillende voordelen. Het stelt je in staat om meer van je eigen opgewekte groene energie te gebruiken, waardoor je minder afhankelijk bent van het elektriciteitsnet. Bovendien kan je pieken in je verbruik vermijden wat factuurvriendelijk is.

De levensduur van een batterijsysteem varieert afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het merk en model van de batterij, de gebruiksomstandigheden en het onderhoud. Over het algemeen kunnen batterijen een levensduur hebben van 10 tot 15 jaar of zelfs langer. EMSOLAR werkt samen met gerenommeerde merken om hoogwaardige batterijsystemen te leveren die langdurige prestaties bieden. De batterijen van ENPHASE hebben een waarborg van 15 jaar. 

Wanneer de batterij volledig is opgeladen, wordt de overtollige energie gegenereerd door je zonnepanelen teruggeleverd aan het elektriciteitsnet. Dit wordt ook wel netinjectie genoemd. Door terug te leveren aan het net kun je in sommige gevallen een vergoeding ontvangen voor deze geïnjecteerde energie, afhankelijk van de geldende wetgeving, regelgeving in jouw regio en jouw provider. 

Merken waarmee wij werken

Enphase