Geniet van het buitenleven 

Stijlvolle zonwering

Met de zonwering van EMSOLAR haal je het beste uit jouw terras. Onze zonwering is niet alleen functioneel en van Duitse kwaliteit, maar ook stijlvol en duurzaam, speciaal ontworpen om naadloos bij je woning te passen. 

Ontdek onze diverse mogelijkheden: zonneschermen, terrasdak of terrasoverkapping, of volledige glasoases.

Offerte aanvragen

Zonneschermen

Zonnescherm van topklasse voor indrukwekkende features 

Opal Design II

Het Opal Design II zonnescherm combineert moderne technologie met eersteklas design en voldoet aan de hoogste eisen van een cassettescherm uit de premiumklasse. Speciaal ontwikkeld om grote oppervlakken te beschermen, past dit zonnescherm harmonieus bij elke architectuur. Met een fraaie cassette als verfijnd accent op de gevel voegt het Opal Design II zonnescherm een vleugje elegantie toe aan elk gebouw. Ontdek de vele mogelijkheden en geniet van eenvoudige bediening, overtuigend comfort en een langdurige levensduur.

Naadloze overgangen tussen gebouw en zonwering

Kubata

Het Kubata cassettescherm biedt een naadloze overgang tussen gebouw en zonwering. Met zijn kubusvormige design integreert dit cassettescherm moeiteloos in moderne huisarchitectuur. De harmonie tussen zonwering en gevel voldoet aan de hoogste esthetische eisen en creëert een uitgebalanceerde interactie. Het Kubata cassettescherm is niet alleen een praktische zonweringsoplossing, maar voegt ook een stijlvol element toe aan je woning.

Terrasoverkappingen

Het kubistische glazen terrasdak

Terrazza Pure

Het Terrazza Pure glazen terrasdak combineert een moderne kubistische dakvorm met een innovatieve constructie. In tegenstelling tot klassieke terrasdaken, waarbij de helling zichtbaar is, is bij de Terrazza Pure de helling geïntegreerd in de frameconstructie. Hierdoor geniet je van een helder en kubistisch design, met betrouwbare afwatering en bescherming tegen weersinvloeden. Perfect voor wie volop wil genieten van natuurlijk licht op het terras zonder in te boeten aan stijl en functionaliteit.

De tijdloze glazen terrasoverkapping

Terrazza Sempra

De glazen terrasoverkapping Terrazza Sempra is een tijdloze klassieker waarbij kwaliteit en design hand in hand gaan. Deze bestseller wordt voortdurend geoptimaliseerd door weerbeschermingsexpert weinor, wat resulteert in een hoogwaardig product. Met Terrazza Sempra kun je bijna het hele jaar door van je terras genieten dankzij de weerbestendige eigenschappen. Het ontwerp valt op door tijdloze vormgeving en heldere lijnen, waardoor het naadloos aansluit bij de architectuur van jouw huis.

Geluidsarme lamellen

Artares

Ontdek het ultieme buitengevoel met Artares, het lamellendak van Weinor. Deze terrasoverkapping biedt een perfect samenspel van schaduw en frisse lucht. Pas het klimaat op je terras eenvoudig aan door de openingshoek van de lamellen te regelen. Met slimme sensoren kunnen de lamellen automatisch reageren op het weer, waardoor je altijd optimaal beschermd bent. Personaliseer je ervaring met extra's zoals geïntegreerde verticale zonwering en LED-verlichting, en creëer jouw eigen hemel onder de open hemel.

Glasoases

De lichtdoorlatende elegantie

Glasoase

Met onze Weinor Glasoase creëer je een naadloze overgang tussen binnen en buiten. De elegante Glasoase bestaat uit een Terrazza Originale, Terrazza Sempra of Terrazza Pure terrasoverkapping, gecombineerd met volglazen elementen om een ongeïsoleerde serre te creëren. Dankzij de vele flexibele en vaste zij-elementen kun je de Glasoase volledig aanpassen aan jouw wensen en behoeften.

Stap in de wereld
van groene energie

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om jouw all-in groene energiepakket samen te stellen. Samen bouwen we aan een duurzame toekomst!

Offerte aanvragen

Onze garanties

7 jaar

Waarborg op onze Weinor terrasoverkappingen.

Antwoorden op veelgestelde vragen over zonneschermen en terrasoverkappingen van EMSOLAR.

Veel gestelde vragen

Ja, zonneschermen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, maten en afwerkingen, waardoor ze geschikt zijn voor vrijwel alle soorten gebouwen en architectuurstijlen. Bij EMSOLAR bieden we een breed scala aan zonneschermen, waaronder het Opal Design II en Kubata cassettescherm, die zich harmonieus aanpassen aan moderne, klassieke en eigentijdse woningen en commerciële gebouwen.

Zonneschermen bieden meer dan alleen schaduw op warme dagen. Naast het beschermen tegen fel zonlicht en het creëren van een aangenaam buitenverblijf, kunnen zonneschermen ook helpen om het binnenklimaat te verbeteren door overmatige hitte en schadelijke UV-straling te verminderen. Hierdoor kunnen ze bijdragen aan energiebesparing, doordat ze de behoefte aan airconditioning kunnen verminderen. Bovendien voegen zonneschermen een esthetisch element toe aan de gevel, waardoor de uitstraling van het gebouw wordt verbeterd.

Merken waarmee wij werken

Weinor