Slimme en efficiënte laadoplossingen

Laadpalen

Als het gaat om het opladen van je elektrische auto, biedt EMSOLAR slimme, snelle en gebruiksvriendelijke laadpalen voor thuis. Onze laadoplossingen zijn op maat gemaakt om aan jouw persoonlijke behoeften te voldoen en bieden een comfortabele oplaadervaring, zelfs wanneer je de auto niet gebruikt.

Offerte aanvragen

Eigen energieproductie

Slimme programmatie

Wat EMSOLAR uniek maakt, is de bijgeleverde slimme programmatie waarmee je jouw auto kunt opladen met zoveel mogelijk eigen energieproductie. We werken samen met de grootste fabrikanten van laadpalen in de Benelux en bieden verschillende formules en laadpalen aan die aan jouw specifieke behoeften voldoen. Ons doel is om zo min mogelijk energie terug te leveren aan het elektriciteitsnet, maar in plaats daarvan jouw opgewekte energie direct in jouw auto te gebruiken. Dit zorgt niet alleen voor een voordelige en milieuvriendelijke rijervaring, maar ook voor een efficiënt gebruik van jouw energiebronnen.

Betrouwbare partner in groene energie

EMSOLAR: Specialist in laadpalen

Bij ons kun je altijd rekenen op uitgebreide ondersteuning en advies op maat. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het kiezen van de juiste laadoplossing voor jouw situatie. We streven naar een groenere toekomst en dragen graag ons steentje bij met onze hoogwaardige laadoplossingen.

Optimaal laden met zonne-energie

Wallbox Copper

Met de geavanceerde Wallbox Copper laadpaal heb je volledige controle over het opladen van je elektrische auto, rechtstreeks gevoed door jouw zonnepanelen. Door de Wallbox Copper te koppelen aan je zonne-installatie, kan je slim gebruik maken van je eigen groene energie. Met de handige functionaliteiten van de Wallbox Copper kan je zelf bepalen wanneer en hoe je je auto oplaadt, zodat je altijd kunt profiteren van de meest voordelige en duurzame energie. Geniet van het gemak en de vrijheid om je wagen op te laden op de momenten dat het voor jou het meest gunstig is, en draag tegelijkertijd bij aan een groenere toekomst. 

Onze garanties

2 jaar

Waarborg op onze laadpalenStap in de wereld
van groene energie

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om jouw all-in groene energiepakket samen te stellen. Samen bouwen we aan een duurzame toekomst!

Offerte aanvragen

Antwoorden op veelgestelde vragen over laadoplossingen van EMSOLAR.

Veel gestelde vragen

Wij bieden laadpalen met verschillende laadsnelheden, afhankelijk van jouw behoeften en wensen. We hebben zowel standaard laadsnelheden als versnelde opties beschikbaar.

Ja, EMSOLAR biedt slimme laadoplossingen waarmee je jouw elektrische auto kunt opladen met behulp van de energie die wordt opgewekt door jouw zonnepanelen. Zo kun je jouw auto milieuvriendelijk opladen en optimaal profiteren van je duurzame energie.

Ja, EMSOLAR voorziet laadpalen met ingebouwde WIFI-ontvanger, waardoor je jouw laadpaal gemakkelijk op afstand kunt bedienen met een app op je smartphone. Zo kun je het laadproces eenvoudig controleren en bijvoorbeeld het laden starten of stoppen wanneer je dat wenst.

EMSOLAR biedt laadpalen die zijn afgestemd op jouw persoonlijke behoeften en situatie. Of je nu een laadpaal voor thuis of op het werk nodig hebt, wij adviseren je graag over het meest geschikte type laadpaal voor jouw elektrische auto en laadsituatie.

Merken waarmee wij werken

Wallbox