Echte verhalen

Welkom op onze referentiepagina!

Bij EMSOLAR zijn we trots op de tevredenheid van onze klanten. Hier delen we graag enkele inspirerende verhalen en ervaringen van klanten die hebben gekozen voor onze duurzame oplossingen. Ontdek hoe zonnepanelen, warmtepompen, laadpalen en meer het leven van onze klanten hebben verbeterd en bijdragen aan een groenere toekomst.

Referenties

Wij installeerden zonnepanelen met micro-omvormer en batterij van Enphase met Em Solar. We waren snel overtuigd van de kwaliteit van de producten waarmee hier gewerkt wordt. Van de opmaak van een offerte, waar met duidelijke en concrete voorbeelden overlopen wordt wat voor je persoonlijke situatie de beste configuratie zou zijn tot de vlotte uitvoering van de werken, zijn we zeer tevreden.

Jens L.

Plaatsen van zonnepanelen, jaar later airco.
Dit bedrijf al meermaals aanbevolen, met positieve feedback !!

Didier S.

Bon suivis. Travail très propre. 100% recommandé.

Laurent L.
Ik ben een heel tevreden klant. Ik kreeg een goede offerte alle afspraken werden goed nagekomen en ben momenteel voor 94% onafhankelijk van het net, voelt super.
thanks EMSOLAR.
Peter G.

Een super bedrijf alles is mooi afgewerkt!

Hans V.

Ben er uiterst tevreden over! Batterijen en zonnepanelen samen is echt de oplossing om elektriciteitsverbruik zo laag mogelijk te houden en zo weinig als mogelijk te injecteren naar de netbeheerder. Service EMSOLAR ook TOP! DIK IN ORDE.

Greta B.