Het beste van 2 werelden!

Zonnedakpannen: geïntegreerde zonnesystemen

EMSolar installeert nu ook de Wevolt-zonnesystemen van Wienerberger. Deze nieuwe geïntegreerde zonnesystemen zijn dé oplossing voor iedereen die graag een mooi dak wil, én op een duurzame manier energie wil opwekken.

Het Wevolt energiedak van Wienerberger omvat twee oplossingen, Wevolt X-Roof als volledig dakvervangend zonnesysteem en Wevolt X-Tile, waarbij de zonnepanelen worden weggewerkt in keramische dakpannen en zo een rustig beeld creëren.  

Voordelen van onze geïntegreerde zonnepanelen:

  • Esthetisch: strakke uitstraling
  • Maximaal rendement met minimale milieu-impact
  • Lange levensduur
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Brandveilig en robuust

 

Energiedak

Energiedak: het volledige dak als energiebron

Wevolt X-Roof is een volledig dakvervangend zonnesysteem met zonnepanelen geïntegreerd in het dakvlak. Het resultaat is een mooi, waterdicht, vuur- en windbestendig dak met een strakke eigentijdse uitstraling en maximaal rendement.

Met een vermogen van 203 Wp/m² is Wevolt X-Roof de oplossing als u op zoek bent naar een zonnesysteem dat het volledige dakoppervlak benut als vervanging van de traditionele dakpannen.

Zonnepannen

Zonnedakpannen: strakke integratie in een pannendak

Wevolt X-Tile is een dakvervangend zonnesysteem waarbij de zonnepanelen naadloos weggewerkt worden in keramische dakpannen. Dit resulteert in een strak en rustig dakbeeld, waarin de zonnepanelen bijna niet opvallen.

De robuuste celtechnologie van Wevolt X-Tile zonnepanelen biedt een rendement van 180Wp/m² per paneel. Bovendien zijn deze zonnepanelen waterdicht, vuurvast en windbestendig.

Veelgestelde vragen

Een Wevolt Energiedak is een van de meest duurzame dakoplossingen die op dit moment verkrijgbaar zijn in België. Wevolt zonnepanelen leveren niet alleen zonne-energie, maar worden ook geproduceerd met verantwoorde grondstoffen. Daarnaast hebben ze een uitermate lange levensduur. 

Deze geïntegreerde systemen hebben nauwelijks onderhoud nodig, omdat vuil zich niet kan ophopen op een frame.

Deze panelen hebben een heel lange levensduur, met een garantie van 30 jaar op zowel de productkwaliteit als het vermogensbehoud.

Bij een nieuwbouw is de prijs van de  installatie van een Energiedak niet veel duurder dan een dak met traditionele zonnepanelen. Contacteer ons voor een offerte op maat.