Een samengaan van ervaring en expertise

Bij EMSOLAR geloven we in duurzame technische oplossingen voor een groenere toekomst. Onze oprichters, Erik Mosselmans en Marjo Vanderoost, brengen op die manier meer dan 40 jaar ervaring samen. Met deze schat aan kennis hebben ze EMSOLAR opgericht, een bedrijf dat zich toelegt op het leveren van hoogwaardige en vakkundige oplossingen op het gebied van zonnepanelen en groene energie.

Expert in elektronische beveiliging

Erik Mosselmans

Met meer dan 27 jaar ervaring in de elektronische beveiligingswereld is Erik een ware expert in zijn vakgebied. Als voormalig bedrijfsleider van EM Security heeft hij talloze projecten geleid en oplossingen geleverd. Met EMSOLAR brengt hij deze expertise samen met groene technologie om duurzame en veilige oplossingen te bieden voor onze klanten.

Specialist in elektrotechniek en groene energie

Marjo Vanderoost

Als voormalige bedrijfsleider van VDR Services heeft Marjo gedurende 18 jaar uitgebreide ervaring opgedaan in elektrotechniek en groene energie. Hij werkte aan talloze projecten en leverde oplossingen om huizen en bedrijven energie-efficiënter te maken en te laten profiteren van hernieuwbare energiebronnen. 

Jouw partner voor duurzame technische oplossingen

EMSOLAR

Bij EMSOLAR geloven we in de kracht van groene energie en duurzame technologieën. We zijn erkende Rescert-installateurs, wat betekent dat we vakkundig en professioneel zonnepanelen kunnen plaatsen in België. 

Ons team van experts staat klaar om jou te helpen bij het vinden van de juiste oplossingen voor jouw specifieke behoeften. Of het nu gaat om zonnepanelen, warmtepompen, laadpalen, zonwering of andere groene energietechnologieën, wij kunnen jou voorzien van hoogwaardige producten en deskundig advies.

Vraag offerte aan

Onze toewijding aan kwaliteit en service

Bij EMSOLAR streven we naar kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten voldoen aan de hoogste normen en we werken samen met gerenommeerde fabrikanten om jou betrouwbare en efficiënte oplossingen te bieden. Onze ervaren technici zorgen voor een vakkundige installatie en staan klaar om jou te ondersteunen bij eventuele vragen of problemen. Wij streven naar langdurige relaties met onze klanten door hun verwachtingen te overtreffen met onze uitstekende service.

Ontdek onze energie oplossingen

Betrouwbare partner in groene energie

Op weg naar een groenere toekomst

Bij EMSOLAR zijn we gedreven om bij te dragen aan een groenere toekomst. We geloven dat duurzame technische oplossingen een belangrijke rol spelen in het verminderen van onze ecologische voetafdruk en het creëren van een betere wereld voor toekomstige generaties. Met onze ervaring, expertise en toewijding zijn we vastbesloten om een verschil te maken en een positieve impact te hebben op het milieu en de samenleving.

Contacteer ons voor jouw duurzame project

Ben je geïnteresseerd in zonnepanelen, warmtepompen, laadpalen, zonwering of andere groene energietechnologieën? Neem dan contact op met EMSOLAR voor deskundig advies en hoogwaardige oplossingen. Samen kunnen we werken aan een duurzamere en groenere toekomst.

Contacteer ons