Efficiënte verwarming en warm water

Warmtepomp(boiler)

 

 

Bij EMSOLAR zijn we trots om de krachtige en energiezuinige warmtepompboiler van ATLANTIC en warmtepompen van SAMSUNG te introduceren.

Deze geavanceerde warmtepompen en warmtepompboilers zijn ontworpen om op een milieuvriendelijke en kostenefficiënte manier te voorzien in verwarming als warm water. Met talloze geavanceerde functies en verbeterde prestaties, zijn deze warmtepompen/boilers een duurzame en slimme keuze voor je woning.

Krijg nu je 4de binnentoestel gratis bij aankoop van een warmtepomp! 

Efficiënt en energiezuinig

Innovatieve Warmtepompboiler

De ATLANTIC warmtepompboiler staat bekend om zijn verbeterde akoestische en technische prestaties. Met de toepassing van de R513a koelvloeistof behoort deze warmtepompboiler tot de energieklasse A+, waardoor je kunt rekenen op een efficiënte en energiezuinige werking. Dit betekent niet alleen een positieve impact op het milieu, maar ook op je energierekening.

Intelligentie

Technologieën

De ATLANTIC warmtepompboiler is uitgerust met slimme functies die het gebruiksgemak en de prestaties optimaliseren. Dankzij de connectie met de omvormer van fotovoltaïsche zonnepanelen kan de warmtepompboiler de warmwaterproductie aanpassen aan het levensritme van de gebruiker. Bovendien beschikt de warmtepompboiler over diverse modi, waaronder AUTO, BOOST, ECO en MANUEEL, waarmee je de boiler kunt instellen op basis van je persoonlijke voorkeuren en behoeften.

Geavanceerde bescherming

Controle

De ATLANTIC warmtepompboiler is uitgerust met ACI-Hybdride bescherming, wat zorgt voor een langere levensduur van de boiler en minimale onderhoudskosten. Het intuïtieve bedieningspaneel en de regelbare toevoer en afvoer van lucht zorgen voor een eenvoudige en nauwkeurige controle over het verwarmings- en warmwatervoorzieningssysteem. Daarnaast is de warmtepompboiler programmeerbaar, waardoor je het verwarmings- en warmwaterverbruik kunt afstemmen op je dagelijkse routines.

Veiligheid

Hygiëne en comfort

Met een ingebouwde weerstand voor anti-legionella cyclus, zorgt de ATLANTIC warmtepompboiler voor extra veiligheid en hygiëne. Deze functie voorkomt de groei van bacteriën in het warmwatersysteem, waardoor je altijd kunt genieten van schoon en gezond warm water. Bovendien zorgt de AUTO-modus ervoor dat de warmwaterproductie automatisch wordt aangepast aan je dagelijkse behoeften, waardoor je zorgeloos kunt genieten van warm water op het juiste moment.

Efficiënt en energiezuinig

Innovatieve Warmtepompen

De warmtepompen van Samsung gebruiken stroom en winnen op die manier warmte uit lucht, bodem of grondwater. Een verantwoord alternatief voor de cv-ketel op gas. De warmtepomp is solide en bespaart uitstoot. De uitstoot van broeikasgas daalt met 45% – 67%.

Verwarming en koeling

Nieuwe generatie 

Verwarmen en koelen met één systeem, flexibele opties voor elk huis. Geniet van een warm thuis en warm water zonder gasverbruik. Verminder uw CO2-uitstoot met 59%, dankzij deze milieuvriendelijke keuze. Haal warmte uit natuurlijke bronnen zoals bodem, grondwater of lucht. Duurzaamheid en comfort gaan hand in hand.

Onze garanties

5 jaar

Waarborg op onze warmtepompboilers

5 jaar

Waarborg op onze warmtepompenStap in de wereld
van groene energie

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om jouw all-in groene energiepakket samen te stellen. Samen bouwen we aan een duurzame toekomst!

Offerte aanvragen

Antwoorden op veelgestelde vragen over warmtepompen & warmtepompboilers van EMSOLAR.

Veel gestelde vragen

Een warmtepompboiler is een apparaat dat warm water produceert door warmte uit de omgevingslucht te halen. Het werkt op een vergelijkbare manier als een warmtepomp, maar in plaats van het verwarmen van de lucht, verwarmt het water voor huishoudelijk gebruik. De warmtepompboiler gebruikt duurzame energie uit de lucht, waardoor het een energiezuinige en milieuvriendelijke keuze is.

Een warmtepompboiler biedt verschillende voordelen. Ten eerste is het een zeer energie-efficiënte optie, omdat het warmte uit de omgevingslucht haalt in plaats van elektriciteit te gebruiken om water te verwarmen. Dit resulteert in aanzienlijke besparingen op energiekosten. Daarnaast vermindert het gebruik van hernieuwbare energie de CO2-uitstoot, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is. Bovendien zijn warmtepompboilers vaak compact en gemakkelijk te installeren, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende woningtypes.

Ja, in de meeste gevallen kan een warmtepompboiler als vervanging dienen voor een traditionele boiler. Warmtepompboilers zijn ontworpen om te passen in de meeste standaardboileropstellingen en kunnen werken met het bestaande leidingwerk. Het is echter belangrijk om ervoor te zorgen dat de warmtepompboiler compatibel is met het verwarmingssysteem van je woning en voldoende warm water kan leveren aan je behoeften.

Ja, een warmtepompboiler kan perfect worden gecombineerd met zonnepanelen. Zonnepanelen wekken elektriciteit op uit zonlicht, en deze opgewekte elektriciteit kan worden gebruikt om de warmtepompboiler van stroom te voorzien. Hierdoor wordt het gebruik van groene energie verder gemaximaliseerd, wat leidt tot nog meer energiebesparingen en een nog lagere CO2-uitstoot. Het is een slimme en duurzame manier om je woning te verwarmen en warm water te produceren.

Warmtepompboilers vereisen doorgaans minder onderhoud dan traditionele boilers, omdat ze geen brandstof verbranden en minder bewegende delen hebben. Het is echter nog steeds belangrijk om periodiek onderhoud uit te voeren om ervoor te zorgen dat de warmtepompboiler optimaal blijft werken. De levensduur van een warmtepompboiler kan variëren, maar met regelmatig onderhoud kan het vele jaren meegaan.(Service contract)

Merken waarmee wij werken