Geniet van comfort en efficiëntie

Airco

Bij EMSOLAR geloven we dat een comfortabele leefomgeving essentieel is voor een gezonde en gelukkige levensstijl. Daarom bieden wij geavanceerde airconditioningsystemen aan die je het hele jaar door voorzien van aangename verkoeling en verwarming, ongeacht het seizoen.

Vraag offerte aan

Betrouwbare partner in groene energie

EMSOLAR: Specialist in airconditioning

Onze airco's zijn ontworpen met jouw welzijn in gedachten. Met een focus op duurzaamheid, efficiëntie en innovatieve technologieën, leveren we op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij jouw behoeften en voorkeuren. Of je nu op zoek bent naar verfrissende koeling tijdens hete zomerdagen of naar comfortabele warmte in de koudere maanden, EMSOLAR heeft de ideale airconditioningoplossing voor jou.

Onze garanties

40 jaar

op product, rendement en service (Sunpower Maxeon zonnepanelen) 

25 jaar

op de micro-omvormers (Enphase) & Sunpower Performance & JA SOLAR zonnepanelen

10 jaar

op de omvormers (uitbreidbaar)

25 jaar

op de optimizers

All-in pakket Frituur Komilfoo

Frietjes met een groen tintje 

Bij EMSOLAR hebben we met trots samengewerkt met Frituur Komilfoo om hun energievoorziening te vergroenen en kosten te verlagen. Met de installatie van airco, warmtepomp en zonnepanelen kunnen zij nu genieten van een efficiënte klimaatbeheersing en duurzame energieopwekking.

Dankzij onze geïntegreerde oplossingen hebben we ervoor gezorgd dat deze frituur een mooie stap in de richting van duurzaamheid heeft gezet.

Meer realisaties

Offerte aanvragen

Bij EMSOLAR geloven we in maatwerk. We staan klaar om je te helpen met jouw groene energieproject. Vul het offerteformulier in en ontvang een persoonlijke offerte op maat.

Offerte aanvragen
Antwoorden op veelgestelde vragen over airconditioning van EMSOLAR.

Veel gestelde vragen

Ja, veel airco's hebben een omkeerfunctie waardoor ze ook kunnen verwarmen. Deze warmtepompfunctie haalt warmte uit de buitenlucht en brengt deze naar binnen, waardoor het systeem het hele jaar door kan worden gebruikt voor zowel koeling als verwarming.

Ja, regelmatig onderhoud is belangrijk om de goede werking en efficiëntie van je airco te behouden. Het wordt aanbevolen om je airco jaarlijks te laten nakijken door een professionele technicus om eventuele problemen op te sporen en het systeem schoon te maken en af te stellen. Dit verlengt de levensduur van je airco en voorkomt onnodige storingen. Bij EMSOLAR kan je ook een service contract afsluiten. 

Bij het kiezen van de juiste airco zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Het is belangrijk om de grootte van de ruimte, het aantal personen dat zich erin bevindt, de isolatie van het gebouw en het klimaat in de regio te overwegen. Daarnaast is het type airco, het koelvermogen en de energie-efficiëntie van het systeem ook van belang. Onze experts bij EMSOLAR kunnen je helpen bij het maken van de juiste keuze op basis van jouw specifieke situatie en behoeften.

Ja, bij EMSOLAR bieden we de mogelijkheid om je airco te laten draaien op zonne-energie die je zelf opwekt met behulp van zonnepanelen. Door je airco te koppelen aan een zonnesysteem, kun je gebruikmaken van deze energie. Dit betekent dat je je airco kunt laten draaien zonder extra kosten voor elektriciteit van het net, en tegelijkertijd bijdraagt aan een groenere toekomst. Onze deskundige installateurs kunnen je helpen bij het integreren van je airco-systeem met je zonnepanelen, zodat je kunt genieten van een comfortabel binnenklimaat op een milieuvriendelijke en kostenefficiënte manier.

Merken waarmee wij werken

Innova-airco
Samsung