Terugblik op het Zonnige EMSOLAR & Van Diest Opendeur Event

Op 8 & 9 september 2023 openden EMSOLAR en Van Diest vol trots hun deuren voor een spetterend opendeur event. De zon straalde onophoudelijk en bracht niet alleen warmte, maar ook een stralende glimlach op het gezicht van alle aanwezigen. Het was een bijzonder geslaagde editie, waarbij we onze klanten mochten verwelkomen, nieuwe vriendschappen sloten en inspirerende gesprekken voerden.

Een warm dankjewel

We willen graag onze klanten bedanken die de moeite namen om ons opendeur event bij te wonen. Jullie aanwezigheid heeft het evenement speciaal gemaakt, en we hopen dat jullie net zo hebben genoten als wij.

Zonnige inspiratie

Tijdens het event hebben we niet alleen onze producten en diensten gepresenteerd, maar ook onze passie voor duurzame energie gedeeld. Van zonnepanelen tot warmtepompen, we hebben enthousiaste gesprekken gevoerd over groene oplossingen en hoe we samen een positieve impact kunnen hebben op het milieu.

Afspraken en samenwerkingen

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we tijdens het opendeur event verschillende afspraken hebben vastgelegd om groene energieprojecten te realiseren. Samen met onze klanten zullen we blijven werken aan een duurzamere toekomst.

Op naar 2024

Als kers op de taart kondigen we graag aan dat we ons opendeur event voor het eerste kwartaal van 2024 al in de planning hebben staan. We kunnen niet wachten om jullie opnieuw te verwelkomen en nieuwe energieoplossingen te presenteren. Bedankt aan iedereen die ons opendeur event tot een groot succes heeft gemaakt. Samen zullen we blijven streven naar een groenere en duurzamere toekomst.

 

Houd onze website en sociale media in de gaten voor meer details over ons komende opendeur event in 2024. We hopen jullie dan weer te zien!