Energiezuinige airconditioning oplossingen voor elk gebouw. Beheer uw energieverbruik!

Zowel voor warmtepompen als voor Klimatisatie/Airco werkt EM Solar samen met DAIKIN.

Daikin biedt de ruimste keuze aan oplossingen voor verwarming en koeling voor alle toepassingen en persoonlijke voorkeuren.

Met meer dan 90 jaar ervaring in de airconditioning en klimaat regeling staat DAIKIN garant voor een perfecte combinatie tussen design en technologie.

STYLISCH Wandmodel

EM Solar werkt voornamelijk met het Stylisch gamma van DAIKIN.

Dit is een combinatie van een modern disign en een innovatieve technologie.

Hierdoor kunnen we een totale klimaatsoplossing bieden voor elk interieur

Stylisch is geïnspireerd door zijn voorgangers Daikin Emura en Urura Sarara. Dit nieuwe model werd bekroond met de Good Design Award dit voor zijn innovatieve vormgeving en functionele mogelijkheden. Stylisch is de nieuwe norm inzake comfort en energie- efficiëntie.

Enkele innovatieve technologieën van de Stylisch:

  • Gecontroleerde luchtvochtigheid. Een optimaal evenwicht tussen temperatuur en luchtvochtigheid voor elke ruimte.
  • Stabiele kamertemperaturen. Nadat de actuele kamertemperatuur is bepaald, verdeelt de intelligente thermische sensor de lucht gelijkmatig over de ruimte.
  • Verse en zuivere lucht. Door de Daikin Flash Streamer technologie kunt u genieten van binnenlucht met de hoogte kwaliteit. Dit systeem verwijdert allergenen en kwalijke geurtjes zoals bijvoorbeeld na een fondue avond.
  • Fluisterstille werking. Door gebruik te maken van een nieuw ontworpen ventilator, om de luchtstroom te optimaliseren voor een hogere energie-efficiëntie, bij een laag geluidsniveau.
  • Het Coanda effect optimaliseert de luchtstroom voor een comfortabel binnenklimaat.
  • 3 verschillende design uitvoeringen, wit , zilver en houtkleur.
  • De unit is slechts 189 mm diep en is daarmee de smalste unit op de markt in het ontwerpsegment voor wandmodellen.
  • Intelligente klimaatregeling via de infrarood-afstandsbediening en waar u ook bent via de Daikin Online controler. Maak met uw smartphone een verbinding met een wifi-netwerk en download de app voor een optimaal binnenklimaat.

Uw comfort regelen moet eenvoudig, gebruiksvriendelijk, slim en energiezuinig zijn. Of je nu op zoek bent voor systemen bij u thuis of voor uw bedrijf, onze systemen helpen u om controle te krijgen over uw omgevingstemperatuur.

Voor meer inlichtingen en een vrijblijvende offerte contacteer ons.